ROADLINER 200-600 tone

ROADLINER

Gama rutiera de statii continue și mobile.

Conform configurației lor, acestea sunt ideale pentru producerea tuturor tipurilor de amestecuri reci: asfalt amestecat la rece, balast stabilizat cu bitum, balast stabilizat cu ciment, beton uscat, etc.

Numărul de predozatoare (în general trei) și mărimea mixerului sunt determinate de producția care trebuie efectuată și de producția statiei.

Se pot adăuga elemente suplimentare, cum ar fi modulul de procesare a materialelor reciclate sau adăugarea de tratament cu var.

Camioanele sunt încărcate printr-un buncăr anti-segregare.

Complet compus din două remorci – unul pentru cele trei predozatoare și celălalt pentru mixer – aceste instalații au echipament de instalare autonom și nu necesită alte dispozitive externe de manipulare și includ o cabină de comandă cu automatizare completă, specifică și un set de generatoare opțional la bord.

Tip productie Capacitate productie
Balast stabilizat cu ciment 200 – 600 t/ora
Mixtura asfaltica la rece/spuma bitum 80 – 250 t/ora

Statii productie balast stabilizat – SAE

Instalatii pentru mixturi la rece

Instalatiile pentru mixturi la rece sunt una dintre specialitatile traditionale ale Grupului Fayat, inovatiile SAE fiind prezente la toate tipurile de echipamente din portofoliu, stationare sau mobile.

Acestea sunt adaptate formulărilor și cerințelor specifice ale tuturor țărilor, respectând în același timp valorile pe care se bazează reputația lor: fiabilitatea, calitatea și retetele materialelor tratate.

Pentru toate tipurile de amestecuri: amestec umed, pietriș cu ciment, beton compactat cu role, etc

SOLICITA OFERTA