Despre noi

CRYSTAL TECHNOLOGIES SRL

A crescut în competență și profesionalism, folosind cele mai avansate tehnologii din industrie.

Toate produsele comercializate de CRYSTAL TECHNOLOGIES SRL sunt furnizate avand certificări și aprobări acordate de organele competente și toate produsele sunt fabricate cu materiale de calitate de top.

Pentru a răspunde mai bine cerințelor pieței CRYSTAL TECHNOLOGIES, a obținut certificarea pentru calitate ISO 9001 si certificarea pentru mediu ISO 14001.

CRYSTAL TECHNOLOGIES SRL

Vizinunea Noastra

Satisfacerea celor mai provocatoare cerinte ale clientilor

Valorile Noastre

Sa performam cu excelenta zi de zi

Obiectivul activitatii noastre

Comercializarea unei game vaste de echipamente, utilaje si masini, produse de companii cu renume in domeniu, pentru toate sectoarele constructiei, intretinerii si reparatiei de drumuri si cai rutiere moderne, in conformitate cu ultimele standarde europene si internationale.

Consultanta privind procesul de achizitiile al echipamentelor in functie de necesitatile clientului si specificul proiectului.

Asigurarea service-ului la standardele de calitate impuse de producatori, atat in perioada de garantie cat si post-garantie.

Consultanta pentru modernizarea echipamentelor de generatie anterioara prin upgradarea acestora cu tehnologii de ultima generatie.

Asigurarea punerii in functiune si scolarizarea operatorilor privind manipularea si intretinerea echipamentelor furnizate

CRYSTAL TECHNOLOGIES

Garantia Calitatii

Calitatea produselor oferite spre comercializare este garantata de renumele producatorilor:

  • HOFMANN MARKING GmbH (masini de marcaj rutier autopropulsate, camioane de marcaj rutier si masini de marcaj ghidate manual, pentru toate tipurile de material existente pe piata.  Vopsea, vopsea airless, vopsea bi-component in straturi subtiri sau groase, cu linii rezonatoare cu barete la 45ᵒ, 60ᵒ sau 90ᵒ, marcaj bi-componet aglomerat, spot flex – marcaj bi-component format din puncte, termoplast si spray-plastic)
  • GRACO (specializat in masini de marcaj ghidate manual pentru vopsea si termoplast, optional cu sistem de propulsie cu actionare hidraulica. Masini pentru indepartat marcajul, pompe specializate pentru transvarea celor mai dificile material (cu grad mare de abrazitate si vascozitate ridicata)
  • POWER CURBERS (finisoare de beton cu cofraj glisant pentru borduri, trotuare, santuri, rigole, parapeti si piste).

Unic importator in Romania

Crystal Technologies este unic importator in Romania al echipamentelor HOFMANN MARKING GmbH si POWER CURBERS.
SOLICITA OFERTA