Rezervoare emulsie sau cisterne emulsie – sisteme stationare / mobile sau containerizate

Rezervoare emulsie sau cisterne emulsie de înaltă performanță, în format simplu sau container, care îndeplinesc cele mai recente cerințe pentru economie, protecția mediului și transport.

Acestea sunt concepute pentru a se potrivi tuturor tipurilor de lianți de construcție și de întreținere a drumurilor și includ cele mai moderne tehnologii, oferind în același timp o flexibilitate optimă de utilizare atât în versiunile staționare, cât și în cele mobile.

Pentru toate tipurile de lianti de construcție și întreținere a drumurilor: bitum, HFO,Emulsie

Formatul containerului ISO 20 ‘sau 40’, standardizat, usor de transportat
Tavă de retenție pentru scurgeri înglobată în container
Izolație performanta
Consum redus de energie electrică sau încălzire cu ulei termal
Poate fi configurat cu o gamă largă de echipamente modulare.

Rezervoarele sunt răspunsul perfect la necesitatea de a instala instalații staționare, transportabile sau mobile de stocare a liantului. Acestea pot fi instalate individual sau în rețea pentru depozitarea tuturor lianților necesari instalațiilor de asfalt:

  • Bitum
  • Bitum modificat
  • Păcură / CLU
  • Emulsie bituminoasa

Fiecare rezervor poate fi configurat cu o gamă largă de echipamente standard și modulare: descărcare, dozator, unitate de alimentare, etc.

Instalare rapidă pe placi de beton sau pe sol stabilizat fără a necesita lucrări de construcții civile.

Instalate pe o remorcă pentru containere, îndeplinesc nevoia de rezervoare mobile fără constrângerile asociate transportului cu vehicule de marfă excepțional de mari.

SOLICITA OFERTA