Lider in statii pentru producere balast stabilizat si tratament continuu la rece

Statiile SAE au fost dezvoltate în line cu tehnologiile de construcție a drumurilor incepand cu anii ’60. Statiile noastre au contribuit la construirea infrastructurilor din Franța (drumuri, autostrăzi, aeroporturi etc.) și, de asemenea, în alte țări de pe toate cele cinci continente.

Timp de mulți ani, calitatea, precizia, procesele și fiabilitatea au fost pietrele de temelie ale expertizei noastre.

Fabricarea de produse granulare sau tratamentul lor continuu este soluția cea mai economică pe piață. Tehnicile amestecului rece care utilizează lianți hidraulici sau lianți bituminoși sub formă de emulsie de exemplu, sunt soluții durabile și ecologice caracterizate printr-o amprentă redusă de carbon.

Creșterea deficitului de resurse naturale și creșterea prețurilor rezultate au făcut ca reciclarea și recuperarea materialelor să reprezinte o preocupare majoră pentru sectoarele de construcții (drumuri, baraje, piste aeroportuare, conducte etc.) și industria de carieră.

Stațiile de amestecare la rece ale SAE sunt capabile să satisfacă orice cerință modernă, de la producția de agregate recombinate și fabricarea asfaltului la rece cu densitate ridicată, la recuperarea și prelucrarea produselor locale.

SOLICITA OFERTA