MARINI a fost înființată în Alfonsine în 1899,si este un lider mondial în producția de statii de asfalt

  • 3000 de plante asfaltice vândute în întreaga lume
  • Fabrici de producție in Italia, China, India și Turcia
  • Serviciu comercial și post-vânzare în întreaga lume

În 1973 a fost constituită MARINI S.p.A., iar în 1988 majoritatea acțiunilor a fost achiziționată de FAYAT Holding.

În ultimii 10 ani, MARINI a făcut investiții importante în sectorul de producție fiind rezultatul unei strategii precise menite să garanteze cea mai bună calitate prin fabricarea celor mai importante componente in cadrul atelierelor Marini.

În acest sens, MARINI este capabilă să realizeze toate fazele principale de producție pe plan intern: tăierea și sudarea foilor, construcția de componente, asamblarea, tratamente de suprafață precum sablarea și vopsirea, fabricarea și instalarea de aparatura electrica și electronica și dezvoltarea de software.

Produsele MARINI reprezintă o combinație a celor mai moderne metode de proiectare și o vastă experiență dobândită pe site-urile de lucru din întreaga lume.

Filozofia companiei este de a pune deasupra oricarui lucru nevoia de a preveni și de a rezolva problemele din realitatea de zi cu zi pe care utilizatorii le întâlnesc la locul de muncă. Având în vedere acest lucru, MARINI apelează la soluții personalizate bazate pe cerintele specifice ale clientului.

SOLICITA OFERTA