HYDROG ZBM este o fabrică poloneză de mașini destinate construcției și întreținerii drumurilor, aeroporturilor și căilor ferate. A fost înființată în 1989 și se află în orașul Lodz.

HYDROG este cel mai mare producător de mașini profesionale din Polonia și unul dintre cele mai mari din Europa. Ofera mașini în următoarele categorii:

Mașini pentru emulsia bituminoasă (85 ° C), bitum (180 ° C) și compuși de etanșare (220 ° C)

  • Mașini pentru construcția și întreținerea umerilor
  • Mașini destinate să lucreze cu asfalt mastic
  • Mașini pentru repararea suprafețelor rutiere
  • Mașini de curățat
  • Echipamente pentru întreținerea iernii
  • Mașini pentru curățarea aeroporturilor
  • Freze penru cai ferate

Compania HYDROG a înființat o rețea bine organizată de reprezentanți autorizați în țările europene și asiatice, care este în continuă expansiune. Prin urmare, ofera asistență în toate țările în care reprezentantul nostru este prezent.

Firma HYDROG este lider în introducerea celor mai noi tehnologii. Soluții unice și inovatoare, care nu sunt încă disponibile în produsele altor mărci, extind semnificativ posibilitățile mașinilor HYDROG.

În acest fel puteți fi întotdeauna cu doi pași înaintea competiției.

Prioritatea principală a HYDROG este cea mai bună calitate la preț accesibil. Acesta este motivul pentru care mașinile noastre sunt foarte apreciate și in modi frecvent alese de clienti de de ani de zile .

HYDROG furnizeaza mașini la cele mai mari companii europene de construcții din Germania, Austria, Franța, Suedia, Spania, Portugalia, precum și mii de companii mai mici, instituții de administrație rutieră și municipalități din întreaga lume.

Fiecare dintre clienții noștri este la fel de important pentru noi și se poate baza pe suport tehnic profesionist, consultanță comercială și asistență completă în domeniul serviciilor.

SOLICITA OFERTA