OPTIMAS VACU PALLET - MOBIL - utilaj multifuncțional de înaltă eficiență

Gama de produse OPTIMAS cu utilizarea tehnologiei de prindere cu vid  convinge datorită soluțiilor sale uimitor de simple și construcției solide. Detaliile integrate bine concepute au inspirat clienții în practică!

Pe lângă utilajele de montat borduri independente OPTIMAS VACU-PALLET-MOBIL, în gamă se mai regăsesc  utilaje pentru montat borduri care pot fi montate pe utilaj purtător, utilaje pentru montat pavele (independente sau care pot fi montate pe utilaj purtător).

 

Vacu-Pallet-Mobil produs de către compania germană OPTIMAS este un utilaj dezvoltat pentru transportul de paleți de 1.600 kg. Cu lățimi de de până la 1.320 mm și montarea bordurilor si dalelor de beton de până la 140 kg utilizând tehnologia integrată de prindere cu vacuum. Acesta permite aducerea dalelor de beton până la locul montării lor. Manipularea fiecărei bucăți, care poate depăși 100 kg, făcându-se simplu, fără efort fizic. Din acest motiv un singur operator este suficient pentru montarea lor finală, bordurile sau dalele fiind prinse rapid de către brațul manipulator cu ajutorul unei plăci cu aspirație și aduse exact pe poziția finală.

Materialul destinat prelucrării (bordură, dale, etc.) este transportat și poate fi așezat foarte  ușor cu ajutorul tubului de prindere cu vacuum. Această combinație garantează o logistică ideală și în consecință o muncă eficientă din punct de vedere al costurilor și de asemenea, reprezintă o măsură foarte eficientă de protecție a sănătății pentru lucrători.

Vacu-Pallet-Mobil

Fispune de un șasiu cu două senile de cauciuc ceea ce ii permite si operarea in teren accidentat.

Un braț extensibil pliabil permite așezarea lină în locuri cu spațiu limitat, de ex. la pereții casei sau la rândurile de copaci.

Bratul vertical poate fi echilibrat hidraulic instant pentru a putea poziționa exact chiar și elemente de beton foarte grele pe amplasamente neuniforme. Bratul vertical poate fi pliat ușor de un singur operator  în câteva minute. Practic nu este nevoie de timp de instalare fiind o unitate foarte compactă pentru transport și depozitare.

Datorită dimensiunilor compacte poate fi ușor transportat cu mașina cu ajutorul unei remorci.

Plăcile de aspirație, datorită unui sistem simplu de schimbare rapidă, pot fi schimbate foarte rapid și ușor.

 

Caracteristici tehnice

Motor Hatz diesel SILENT PACK

Putere 13 HP, 9,6 KW

Starter electric

Capacitate de ridicare brat: 140 kg, (ajustabila pana la 200 Kg)

Capacitate de ridicare furci: 1.600 kg

Raza de actiune:  360 ˚ cu raza de  3,0 m

Dimensiuni transport:

Lungime: 1.935 mm

Latime: 1.850 mm

Inaltime: 1.800 mm

Greutate: 1.150 kg

SOLICITA OFERTA