Batator hidraulic de stalpi, pe senile, pentru sisteme de parapeti metalici GAYK

Batator hidraulic de stalpi GAYK

Batator hidraulic de stalpi, pe senile, pentru sisteme de parapeti metalici

Pozitia de transport

Pozitia de transport

Batatorul de stalpi complet hidraulic HRE este montat pe un sasiu cu senile din cauciuc care asigura independenta deplasarii in santier.

Unitatea este propulsata de un motor Diesel Hatz in doi sau trei cilindri care se foloseste in multe utilaje de constructii.

Este posibila de asemenea extragerea stalpilor si relizarea gaurilor, cu echipament optional.

Modificarea echipamentului pentru extragere consta in doua bare de extragere, blocare ciocan, cleme de fixare precum si unitatea de retinere cu gheare.

Timpul de modificare este de aprox. 15 min.

Dupa modificare o singura persoana poate extrage stalpi repede, in siguranta si fara probleme nefiind necesar vreun camion cu macara sau extractor. Avand o lungime de 1,9 m intre marginea din fata a lantului pana la centrul ciocanului si o inaltime de 3 m pana si stalpii mari pot fi usor batuti.

Unitatea de extragere

Unitatea de extragere

Este asigurata o durata indelungata intre intervalele de service datorita sinelor de bronz reglabile si cu posibilitate de inlocuire, prezente in toate partile mobile, cum sunt de exemplu la caruciorul glisant si traseul de alimentare precum si componentele hidraulice “MADE IN GERMANY“, concepute special pentru utilaje de constructii. Echipamentul se poate transforma in echipament de gaurire, pentru realizarea gaurilor intr-un timp foarte scurt.

Datorita montajului sub presiune a lantului, ciocanul va culisa cu o presiune mai mica decat propria sa greutate.

Din acest motiv timpul necesar infigerii stalpului este mult mai scurt.

Pentru realizarea aceleasi inaltimi la toti stalpii, utilajul a fost echipat cu un intrerupator de limitare.

Acesta opreste automat ciocanul la atingerea adancimii stabilite.

Panoul electric, contine toate sigurantele si releele si are spatiu suficient pentru conectarea unor consumatori suplimentari.

Pentru a minimaliza defectele ce cauzeaza nefunctionare, s-au folosit numai suruburi si furtunuri de cea mai buna calitate. Daca totusi un furtun de defecteaza , acesta se poate realiza imediat pe plan local.

Date Tehnice

SOLICITA OFERTA